PRESENTEM AL·LEGACIONS AL NOU DECRET DE DEJECCIONS RAMADERES I ENS LES MENGEM AMB PATATES.

Presentació de les al·legacions al nou decret de dejeccions " Ens les mengem amb patates". VSF_Justícia Alimentària Global , Grup de Defensa del Ter i Lluçanès Viu, davant de l'edifici del Departament d'Agricultura, Alimentació, Ramaderia i Medi Ambient (DAAM) a Vic, 16 de novembre.

17 nov PRESENTEM AL·LEGACIONS AL NOU DECRET DE DEJECCIONS RAMADERES I ENS LES MENGEM AMB PATATES.

Ahir, dijous 16 de novembre,  VSF-Justícia Alimentària Global, Grup de Defensa del Ter , Lluçanès Viu vam presentar el plec d’al·legacions  al nou Decret de Dejeccions Ramaderes , al Departament d’Agricultura , Alimentació, Ramaderia i Medi Ambient (DAAM) de Vic.

Abans però en una acció amb representació de les tres entitats, i després de llegir una nota de premsa  exposant les al·legacions,  ens les vam menjar amb patates, “atès que aquestes són enviades als mateixos departaments que les van escriure, i per tant, les nostres reclamacions no seran escoltades. D’aquesta manera avancem feina i assumim que el document d’al·legacions és inútil.

No vam ser els únics ja que ens diversos punts del territori, a Lleida i Figueres, altres entitats ecologistes presentaven les seves al·legacions.

Tanmateix, el proper dimarts 21 de novembre es farà a Barcelona un acte conjunt amb entitats de defensa del territori i de la natura, procedents de les diferents zones catalanes seriosament vulnerades per la ramaderia industrial, a les 12 del migdia davant del Departament d’Agricultura (Gran Via de les Corts Catalanes, 612, metro Pl. Catalunya).

.Nota de premsa de la presentació d’al·legacions a Vic

Retalls de premsa :

.Ecodiari : Els ecologistes d’Osona ” es mengen amb patates” les al·legacions al decret de purins.

.Diari de Girona : Salvem l’Empordà de purins alerta que hi ha 50 expedients de granges en tramitació.

.Directe.cat : Ipcena demana al DARP que no autoritzi la construcció ni ampliació de cap nova granja a tot el país.

Sense comentaris