RODA DE PREMSA : PRESENTACIÓ DEL MAPA DE NITRATS DE LES FONTS D’OSONA I DEL LLUÇANÈS

Imatge dels alumnes de l'Escola Heurom de Perafita al safareig de la Font Nova. Participen en el Projecte Fonts de les escoles del Lluçanès.

20 mar RODA DE PREMSA : PRESENTACIÓ DEL MAPA DE NITRATS DE LES FONTS D’OSONA I DEL LLUÇANÈS

Les entitats ecologistes Grup de Defensa del Ter i Lluçanès Viu convoquem a la premsa: el dimecres 22 de març a les 11h , Dia Mundial de l’Aigua, a la font del Ti de Prats del Lluçanès.

Allí presentarem els resultats de la contaminació de les fonts d’Osona i del Lluçanès d’aquest 2017. També presentarem dos projectes recents per treballar la problemàtica des de l’educació ambiental.

El primer és una proposta d’activitat didàctica preparada pel GDT que hem enviat a tots els instituts de la comarca per donar a conèixer la problemàtica i treballar el debat.

El segon, s’anomena «Projecte Fonts» i el porten des de Lluçanès Viu. El seu objectiu és apropar les escoles a les fonts perquè prenguin consciència del seu estat i en promoguin un canvi. Precisament, en aquell mateix moment, a la font del Xambó, propera a la Font del Ti, hi haurà un grup de nens de l’Escola FEDAC de Prats de Lluçanès fent les activitats d’aquest projecte.

Per arribar al punt de trobada de la roda de premsa heu d’entrar al poble de Prats de Lluçanès i aparcar a l’encreuament entre el carrer Maria Trulls i el carrer Roca d’en Bràs, sortint ja del poble.*

* mapa

Sense comentaris